Wat leuk dat je lid wilt worden van onze vereniging!

Om lid te worden hebben wij drie ondertekende formulieren van je nodig:
1. Inschrijfformulier
2. SEPA machtiging voor de automatische incasso.
3. Gezondheidsverklaring.

Stap 1:
Vul het inschrijfformulier volledig in en wij regelen de rest van je inschrijving. 

Stap 2:
Nadat je dit formulier ingevuld heb wordt je automatisch doorverwezen naar het 2e formulier voor de automatische incasso. 

Stap 3:
Nadat wij je lidmaatschap verwerkt hebben krijg je van ons een lidnummer, dat heb je nodig om het laatste formulier (de gezondheidsverklaring) in te vullen.

 

Inschrijfformulier

+31

Verklaring:
Ondergetekende verklaart hierbij lid te worden van de Alblasserdamse Reddingsbrigade en heeft kennis genomen van de door het bestuur gestelde regels (huishoudelijk regelement)

Contributie:
De contributie bedraagt voor leden €12,50 per maand. Voor sommige activiteiten (zoals varend redden) vragen wij een extra contributie. De contributie incasseren wij doormiddel van een automatische incasso. Hiervoor dien je nog wel een SEPA machtiging af te geven. Dit kun je na je inschrijving direct doen!

Inschrijving:
Voor de verwerking van je inschrijving rekenen wij eenmalig €12,50 administratiekosten. Deze dien je bij de eerstvolgende les in het zwembad te voldoen.

Gezondheidsverklaring:
Om deel te nemen aan de opleidingen en het examen voor zwemmend en/of varend redden en/of wedstrijden waarbij de bepalingen van het geldige Examen Reglement worden gehandhaafd is een gezondheidsverklaring nodig.
Deze dien je nog in te vullen nadat je van ons je lidmaatschapsnummer hebt ontvangen.

Algemene Verordering Gegevensbescherming: 
Ik geef toestemming om mijn gegevens op te slaan en contact met mij op te nemen over mijn inschrijving.

Plaats hier uw handtekening